Het komt wel eens voor dat u een domeinnaam heeft gevonden welke al geregistreerd is. Heel erg jammer. Vaak is de gedachten dan dat men niet aan het domein kan komen. Of dat het allemaal veel te duur wordt. Toch is dit wel zeker mogelijk!

Niet wetende waar u moet beginnen

Dit is vaak het eerste probleem, niet weten waar men moet beginnen. Belangrijk is dat u vooraf bedenkt waar de grenzen liggen. Hoeveel wil ik maximaal uitgeven voor het desbetreffende domein. Goed om te weten is dat wanneer er al een website online is op het door u gewenste domein, dat het de kansen aanzienlijk verkleind. Want waarom zou iemand zijn of haar domein verkopen als er een website op draait? Maar het niet onmogelijk.

Domeinnaam bezet, maar geen website online

Dit zien we ook best vaak. Een domeinnaam is bezet maar lijkt niet gebruikt te worden voor een website. Dit biedt al meer kansen tot een succesvolle overname. De kansen zijn hier al groter.

Werkwijze

De werkwijze die ik hanteer is eigenlijk vrij simpel. U zet mij als ware in als tussenpersoon. Ik ga proberen in contact te komen met de huidige houder van het door u gewenste domein. Vervolgens neem ik contact op om inzicht te krijgen of dit domein beschikbaar is voor een mogelijke verkoop. Zo ja, wat dan de kosten zouden moeten zijn. Wanneer ik alle informatie in bezit heb, mail ik dit netjes naar u toe. U bepaald uiteindelijk zelf of u hier content mee bent.

Uiteraard wanneer u de prijs te hoog vindt, kan ik proberen te onderhandelen met de huidige houder. Om te kijken of er ergens ruimte is. U dient mij dan wel een tegenvoorstel te doen, welke ik dan overleg met de huidige houder.

Komt het tot een akkoord dan kan het afgerond worden. U kunt er voor kiezen dat ik u in contact breng met de huidige houder, zodat u rechtstreeks de overname kunt regelen. De andere optie is dat ik de overname voor u regel. U betaald dan het overeengekomen bedrag aan mij, en ik rond het vervolgens af met de huidige houder. Wanneer het is afgerond ontvangt u van mij de EPP code (verhuiscode).

No cure no pay

Deze dienst is op no cure no pay basis. Bij overeenstemming betaalt u mij eenmalig een bedrag van €49,- Wanneer u gebruik wilt maken van deze dienst kunt u het formulier hieronder invullen.

Vermeld hier alle relevante informatie. Zoals uw budget voor het betreffende domein.