Wie ben ik

Ik ben Dave Gerrits. Vader van 2 kinderen (zoon 2013) & (dochter 2021). Mijn zoon is zorg intensief met 24×7 zorg. Dit doen ik en mijn partner op eigen kracht. En daarnaast ben ik eigen ondernemer. Run ik mijn eigen webshop 3Dkadootjes met gepersonaliseerde naamcadeaus en producten. Ben ik actief in de domeinnamen verkoop. Ik bezit verder een hele lijst aan domeinnamen. Verder ben ik ook nog actief in de affiliate marketing waarvoor ik diverse websites in beheer heb.

Dag en nacht zorgverlener

De zorg voor mijn zoontje gaat door, dag en nacht. Heel bewust heb ik eind 2015 de keuze gemaakt om te stoppen met werken voor een werkgever. Dit omdat ik en mijn partner zolang mogelijk zelf voor ons zoontje willen zorgen. Ooit komt er een moment dat dat niet meer kan! Zolang wij het zelf kunnen doen, doen we dat zonder twijfel, en met alle liefde! Maar dat neemt niet weg dat dat zwaar is. Want het gaat continu door dag en nacht. Het hele verhaal van mijn zoontje is te vinden op https://wieisdaan.nl

Enorm creatief

Creativiteit dat zit in mij, al jaren heb ik diverse ideeën. Die ideeën worden projecten… tot en met 2020. In 2020 besloot ik de grote stap te zetten en mijn eigen bedrijf te starten. Met een nieuw idee. Ik raakte gefascineerd van een 3D printer! Ik kocht een 3D printer en begon met ontwerpen! En bracht mijn domeinnaam hobby om naar een zakelijke tak binnen Gerrits Creaties.

Op dit moment heb ik mijn eigen webshop 3Dkadootjes.nl en ben ik actief in de domeinnamen met DomeinnamenMeester.nl